Välmående

Välmående

På denna sida hittar du mera information sammankopplat till välmående och mental hälsa.

StödHankeiter

Vi är SSHVs StödHankeiter! Om du känner att du vill tala med någon finns vi här för dig. Du kan kontakta oss om du känner dig ensam eller om du har det jobbigt med dina studier, rutiner eller välmående. Vi kan hjälpa dig genom våra egna erfarenheter eller helt enkelt bara finns där för dig.

Vad är en StödHankeit?

En StödHankeit är en frivillig studentföreningsmedlem som gått en skolning i Psykisk första hjälp 2. Du kan kontakta vem som helst av oss StödHankeiter direkt via WhatsApp, genom att rycka någon av oss i ärmen eller skicka till vår gemensamma mejl stodhankeiter@sshv.fi. Kom ihåg att allt du berättar åt en StödHankeit är konfidentiellt. Detta betyder att ärendet inte berättas vidare till någon om du inte ger tillåtelse för det!

StödHankeiter är inte professionella, men vi kan erbjuda stöd och vid behov hjälpa dig vidare till professionell hjälp. Tveka inte att kontakta oss, du ska inte bli ensam med dina tankar. Vi vill jobba för en hälsosam studentförening!

Camilla Lehtinen
23 år               
Studerar fjärde året med
Företagsledning och organisation som huvudämne

+358 40 817 4847
”Jag vill inte att någon studentföreningsmedlem skall vara ensam eller må dåligt. Jag hjälper gärna dig med vilka som helst ärenden.”
Micke Karlsson
21 år
Studerar tredje året med
Marknadsföring som huvudämne

+358 50 313 8303
”Att må dåligt är inget att skämmas över och redan vid minsta lilla bekymmer så finns jag tillänglig för dig, gäller det om problem med familjen, relationer eller skolan.”
Johannes Lövdahl
23 år
Tredje året med finansiell ekonomi som huvudämne
+358 50 5851251
Inget är för litet eller för stort för att ta upp. Du kan tala med mig eller de andra stödhankeiterna när som helst.
Ina Pajunen
20 år
Studerar andra året med marknadsföring som huvudämne
+358452624899
Det kan vara svårt att klara av jobbiga saker helt själv. Då kan det kännas skönt att prata med någon annan. Jag finns här för dig, tveka inte att ta kontakt.
Rasmus Koivisto
20 år
+3584573451830
En grabb hemma från Stockholm men som bott på Åland sedan några år tillbaka. Mitt intresse för mental hälsa fick mig att söka till stödhankeiterna. Om du har något på hjärtat eller behöver hjälp med något är det bara att slå en signal! Självklart kan man även höra av sig om man bara vill ha någon att prata med!