För företag

För företag

Hejsan, roligt att ni hittat till företagssidan på SSHVs hemsida!

Kanske ni redan vet vad SSHV är och vad vi jobbar för? Kanske är detta er första gång på vår hemsida? Oavsett följer nedan en kort introduktion av SSHV.

SSHV består drygt av 700 medlemmar och sköter om Svenska Handelshögskolans Studentkårs (SHS) verksamhet i Vasa. Studentföreningens uppgift är bland annat att fungera som stödorganisation för dem som studerar vid Hanken och att övervaka studerandens intressen. Vi ser också till att alla våra studerande trivs i vårt universitet i soliga Vasa och samtidigt breddar deras nätverk genom att ordna olika samarbeten med företag.

Med SSHVs hjälp kan ert företag nå ut till alla våra studerande i alla årskurser. Våra studerande kommer från hela Finland, vissa är även internationella studeranden. SSHV medlemmar studerar antingen Marknadsföring, Företagsledning och organisation, Redovisning, Finansiell ekonomi eller Handelsrätt som huvudämne. Vi SSHV medlemmar är kända för att alltid inkludera alla medlemmar i allt vi gör, att kunna samarbeta smärtfritt tack vare alla grupparbeten i våra kurser, men framförallt för vårt nätverkande. På grund av detta är SSHV en utmärkt samarbetspartner för företag från olika branscher!

Under SSHV finns Näringslivsutskottet som fungerar som länken mellan studerande och företag. Vi organiserar därför både företagskvällar och andra samarbeten med företag. För oss är det mycket viktigt att ha långvariga samarbeten med företag från olika branscher, inte bara så att vi kan hjälpa alla våra medlemmar med sin framtida karriär, utan också så att ni ska se ett mervärde av ett samarbete med SSHV för en längre tid framöver genom att visa er som en potentiell arbetsgivare för SSHV medlemmar.

Vi vill både ha mindre och större samarbeten både lokalt och nationellt, tveka därför inte att ta kontakt så vi kan diskutera ett närmre samarbete tillsammans! Att samarbeta är roligt och kan ge mycket till både oss och er!

Är du eller ditt företag intresserade av att samarbeta med oss på SSHV? Kontakta antingen Näringslivsansvarige Ida Wiklund på ida.wiklund@sshv.fi eller Näringslivsutskottet på naringsliv@sshv.fi.